• Вафельниця гонконгська ZUVER A066

Вафельниця гонконгська ZUVER A066

Виробник: ZUVER
Модель: A066
  • Є в наявності
3675 грн.

Вид продукту, який випікається: Гонконгська вафля Країна виробник: Німеччина Довжина: 225 мм Ширина: 420 мм Висота: 290 мм Вага: 6 kg

Вафельница гонконгська Zuver A066 (Німеччина)


Об'ємні пупирчатие гонконгські вафлі з начинкою всередині.

Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер придумав страву, приречене на успіх у місцевих жителів, а в недалекому майбутньому і у туристів.

Вафлі дивної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе і ресторанів по всьому світу, основне блюдо яких саме гонконгські вафлі.

Вафельница призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.


Характеристики:

Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.

Робоча поверхня з антипригарним покриттям.

Однопостова.

Об'ємні пупирчатие гонконгські вафлі.

Нагрівання здійснюється одночасно зверху і знизу.

Терморегулятор 0 - 250 С.

Таймер 0 - 5 хв.

Стійку основу.

Потужність Тена 1,4 кВт.

Напруга: 220В / 50Гц.

Габаритні розміри: 225х420х290 - Вага: 6 кг.

Пакувальні розміри: 485х295х315 - Вага в упаковці: 6,5 кг.


5 причин чому слід придбати вафельницу ZUVER німецького виробника і не потрапити на китайські товари, що продаються під "європейськими" брендами:

1. Якість збірки. У вафельниці ZUVER німецького виробництва використовується нержавіюча сталь 201 марки на відміну від конкурентів-вафельниць, де використовується сталь 439 з лінійки 400й серії - більш дешевої і неізносостойкой.

2. Важливим нюансом є те, як погнутий метал на заводі виробника. У німецькій, як ви можете переконатися, плавний перехід вертикальної збоку в горизонтальну площину (зверніть увагу на основу вафельниці), тобто не присутні елементи зварювання !!! Використовується один цілісний лист нержавійки (фотографія порівнянь в додатку).

3. В комплект до німецької вафельниці входять 4ножкі, які вкручуються окремо знизу і ними можна регулювати положення вафельниці на столі, у китайських вафельниць звичайні стаціонарні пластикові ніжки.

4. Робоча поверхня в німецькій вафельниці зроблена з алюмінію і покрита захисним антипригарним шаром чорного кольору (спеціальне напилення на кшталт тефлону). Хочемо зауважити, що алюміній - один з найбільш теплопровідних металів, в слідстві чого нагрів робочої поверхні буде відбуватися за лічені секунди. У китайських вафельниць інших роізводітеля робоча поверхня зроблена з чавуну. Вартість алюмінію і чавуну Ви можете порівняти в интеренете самостійно, як і вартість різних марок нерж. стали.

5. Вафельница німецького виробника ZUVER продається на світових торгових майданчиках таких як Amazon, eBay ... Вафельниці інших виробників, які представлені в українському онлайн пространтве реалізовуються тільки на українському внутрішньому ринку або ринках Росії, Казахстану. Вафельница Zuver завозиться з Євросоюзу - розумієте який рівень бюрократії і скільки перевірок проходить товар, щоб вийти в продаж на Заході.


РЕЦЕПТ Гонконгський ВАФЕЛЬ

Особливість вафель з Гонконгу в їх формі - це кульки. Пластину можна загорнути кульочки, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафлі?


Складові:

Борошно - 140 гр .;

Пекарський порошок для випічки - 7,5 гр .;

Сухий порошок для заварного крему або пудингу - 1 ст. л .;

Крохмаль тапиоки або кукурудзяний - 28 гр .;

Курячі яйця - 2 шт .;

Цукор - 140 гр .;

Концентрований молоко (можна солодке) - 28 гр .;

Вода кип'ячена тепла - 140 мл;

Масло рослинне без запаху - 28 гр .;

Ванільна есенція - 2-3 крапельки.

Невелика кількість рослинного масла, для змащування форми.


метод:

1. Просіяти борошно, змішати все сипучі сухі інгредієнти.

2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.

3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.

4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промісити, щоб не залишилося жодної грудочки.

5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити олію рослинну, промісити і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.


Порада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.

До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.

Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.

Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.

Смачного!

Основні
Вид продукту, який випікається Гонконгська вафля
Країна виробник Німеччина
Довжина 225 мм
Ширина 420 мм
Висота 290 мм
Вага 6 kg
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Доставка
Самовивіз із магазину 24/7
Доставка Новою Поштою - вартість згідно тарифів перевізника
Доставка кур’єром по Києву - вартість залежить від габаритів товару і вашого місцезнаходження
Нова пошта кур'єром
Способи оплати
Оплата при доставці
Карта Visa і MasterCard (LiqPay)
Оплата з ПДВ на ТОВ
Переказ з карти на карту PrivatBank/MonoBank
Гарантія
12 місяців повної гарантії
Телефони
Рекомендовані товари