Вафельниця гонконгська GoodFood WB-1HK
- Є в наявності
Вафельница гонконгська GoodFood WB-1HK Bubble
Об'ємні пупирчатие гонконгські вафлі з начинкою всередині.
Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер придумав страву, приречене на успіх у місцевих жителів, а в недалекому майбутньому і у туристів.
Вафлі дивної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе і ресторанів по всьому світу, основне блюдо яких саме гонконгські вафлі.
Вафельница призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Робоча поверхня з антипригарним покриттям.
Однопостова.
Об'ємні пупирчатие гонконгські вафлі.
Нагрівання здійснюється одночасно зверху і знизу.
Терморегулятор 0 - 250 С.
Таймер 0 - 5 хв.
Стійку основу.
Потужність Тена 1,4 кВт.
Напруга: 220В / 50Гц.
Габаритні розміри: 225х420х290 - Вага: 6 кг.
Пакувальні розміри: 485х295х315 - Вага в упаковці: 6,5 кг.
РЕЦЕПТ Гонконгський ВАФЕЛЬ
Особливість вафель з Гонконгу в їх формі - це кульки. Пластину можна загорнути кульочки, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафлі?
Інгредієнти:
Борошно - 140 гр .;
Пекарський порошок для випічки - 7,5 гр .;
Сухий порошок для заварного крему або пудингу - 1 ст. л .;
Крохмаль тапиоки або кукурудзяний - 28 гр .;
Курячі яйця - 2 шт .;
Цукор - 140 гр .;
Концентрований молоко (можна солодке) - 28 гр .;
Вода кип'ячена тепла - 140 мл;
Масло рослинне без запаху - 28 гр .;
Ванільна есенція - 2-3 крапельки.
Невелика кількість рослинного масла, для змащування форми.
Метод:
1. Просіяти борошно, змішати все сипучі сухі інгредієнти.
2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.
3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.
4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промісити, щоб не залишилося жодної грудочки.
5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити олію рослинну, промісити і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.
Порада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.
До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.
Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.
Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.
Смачного!
Основні | |
Вид продукту, який випікається | Гонконгська вафля |
Країна виробник | КНР |
Довжина | 225 мм |
Ширина | 420 мм |
Висота | 290 мм |
Вага | 6 kg |