Професійні індукційні плити

Плита індукційна Airhot IP3500
Плита індукційна Airhot IP3500

2954 грн.

Плита індукційна EWT INOX MEMO1
Плита індукційна EWT INOX MEMO1

3441 грн.

Плита індукційна GoodFood IC30
Плита індукційна GoodFood IC30

3200 грн.

Плита індукційна Hurakan HKN-ICF35M
Плита індукційна Hurakan HKN-ICF35M

3471 грн.

Плита індукційна iPLATE 3500 ALINA
Плита індукційна iPLATE 3500 ALINA

8500 грн.

Показано з 1 по 5 із 5 (1 сторінок)

Де купити індукційні плити для оптимізації роботи професійної кухні

Існує небезпідставна думка, що від того, наскільки шеф-кухар і власник ресторану довіряє новаціям у сфері кухонної техніки, може залежати смак поданих страв. Професійна індукційна плита – одне з таких нововведень, яке полегшує життя кухарям різних категорій, навіть тим, хто покладається на свій досвід і вміння. Вони енергоефективні та безпечні. Річ у тому, що плити з індукційною технологією нагрівають виключно посуд, а газові або електричні ще й опалюють простір навколо. Об них не можна обпектися, як буває з розігрітими конфорками. Вони нагріваються практично відразу після включення. Тому з посудом для готування потрібно бути обережним, бо об нього обпектися цілком можливо.

Професійні індукційні плити для ресторану або кафе – очевидна користь купівлі такої техніки для кухні

Зовні промислова плита з індукційною технологією схожа на електричну зі склокерамічним покриттям. У них плоска поверхня з розміткою конфорок. Але принцип роботи такого обладнання полягає в нагріванні електромагнітним полем. Усередині знаходяться мідні котушки, які генерують це саме поле. А тому посуд гріється безпосередньо з її товщі. Внутрішня енергія витрачається на нагрівання самої робочої поверхні, а не на опалення кухні ресторану або кафе. Доторкнувшись до конфорки долонею ви нічого не відчуєте. Вона буде кімнатної температури.

Промислові індукційні плити для громадського харчування мають надійну систему автоматичного контролю. Приготування не почнеться, якщо конфорка не перекрита хоча б наполовину. Якщо ж прибрати посуд зовсім, то техніка моментально відключиться. Однак індукційна промислова плита для ресторану передбачає використання спеціального посуду. Зазвичай вона виконана з чавуну, сталі, нержавійки. Тому не варто думати, що доведеться купити ще й партію нових каструль, сковорідок. Якщо в ресторані або кафе є магнітні властивості посуду, він підходить. Простіше сказати так: якщо до нього липнуть магніти, то він годиться для застосування.

На цьому переваги промислових плит з індукційною технологією не закінчуються. В тому числі слід відзначити наступні моменти:

  1. Максимально точний температурний режим, а коливання практично неможливі.
  2. Якщо на поверхню індукційної плити для кафе потрапляє їжа, вона не пригорає.
  3. Всі забруднення легко прибираються звичайною тканинною серветкою, сода не знадобиться. Абразивні засоби не потрібні.

Практично єдиний недолік професійної плити з індукційною технологією – її вартість. Зазвичай, щоб її купити, знадобиться більша сума, ніж для придбання газової або електричної.

Можливості професійної індукційної плити для громадського харчування

Деякі моделі промислових індукційних плит для громадського харчування підходять не тільки для звичних кулінарних процесів, але і для винокуріння, дистиляції, ректифікації. З їхньою допомогою можна підігрівати ємності аж до 100 л. Для цього навіть корпус додатково підсилюють. Плити професійні з індукційною технологією мають безліч режимів потужності. Чим їх більше, тим точніше можна підібрати температуру для певного продукту. Зазвичай крок зміни потужності становить 100 Вт. До максимальної потужності плита нагрівається практично відразу, якщо задана команда «турборежиму». Управління здійснюється сенсорними кнопками. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, неметалеві деталі пофарбовані в чорний колір. На кухні вона виглядає дуже стильно.

Купити індукційну плиту для громадського харчування можна ще й через економію електроенергії. Наприклад, для отримання окропу об'ємом в 1 л знадобиться всього 3 хвилини. До того ж навколишній простір не опалюється, а тільки каструля з водою.

Правила розміщення промислової індукційної плити

Перш ніж купити індукційну плиту для кухні ресторану або кафе, потрібно продумати місце для її розміщення. Таке обладнання не бажано ставити над морозильною камерою або іншою технікою, яка сприяє підвищенню вологості. Конденсат може зіпсувати електроніку конфорки. Втім, таке обмеження діє не тільки для такої техніки, а й для будь-якої іншої з електронним «начинням». Під нею краще розміщувати відсіки зі столовим начинням.

У нас в каталозі ви можете придбати професійну індукційну плиту для кафе і ресторанів від різних виробників. До них належать Beeketal, EWT INOX, Gastrorag, GGM Gastro, GoodFood, Hurakan, Rauder. Пропоновані в даному розділі моделі мають сучасну систему регулювання потужності. Завдяки чому унеможливлюється ефект переривчастого кипіння, який заважає роботі на професійній кухні.