Професійний міксер для молочних коктейлів

Міксер молочний Frosty DM-B
Міксер молочний Frosty DM-B

2253 грн.

Міксер молочний Frosty DM-B-20
Міксер молочний Frosty DM-B-20

4629 грн.

Міксер молочний Gastrorag W-MS-10
Міксер молочний Gastrorag W-MS-10

2888 грн.

Міксер молочний Gastrorag W-MS-20
Міксер молочний Gastrorag W-MS-20

5644 грн.

Міксер молочний GGM Gastro SPMK06
Міксер молочний GGM Gastro SPMK06

2741 грн.

Міксер молочний GGM Gastro SPMK07
Міксер молочний GGM Gastro SPMK07

5481 грн.

Міксер молочний GoodFood MFD11
Міксер молочний GoodFood MFD11

2480 грн.

Міксер молочний GoodFood MFD22
Міксер молочний GoodFood MFD22

4900 грн.

Міксер молочний GoodFood MFD33
Міксер молочний GoodFood MFD33

7200 грн.

Міксер молочний Hurakan HKN-FR1GM
Міксер молочний Hurakan HKN-FR1GM

2192 грн.

Міксер молочний Hurakan HKN-FR2GM
Міксер молочний Hurakan HKN-FR2GM

4415 грн.

Міксер молочний Rauder LMM-01
Міксер молочний Rauder LMM-01

2132 грн.

Міксер молочний Rauder LMM-02
Міксер молочний Rauder LMM-02

4111 грн.

Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)

Купуємо молочні міксери для розширення меню безалкогольних напоїв

Приготування молочного коктейлю з повітряною піною – це щось схоже на мистецтво і вимагає особливої ​​майстерності бармена. Особливо смачним виходить напій добре збитий, насичений повітрям. Міксер для молочних коктейлів полегшує і прискорює приготування. Раніше, щоб гарненько збити всі інгредієнти, доводилося користуватися шейкером, але спершу багато тренуватися і експериментувати. Міксер для коктейлів справляється зі збиванням всього за кілька хвилин. При цьому кухарю або бармену не знадобиться спеціальна підготовка.

Молочні коктейлі, до слова, здобули велику популярність разом з винаходом холодильного фреону. Ця речовина дозволила безпечно і довго зберігати морозиво, обов'язковий інгредієнт для цієї страви. Тільки через кілька років стали з'являтися спеціальні пристрої для збивання напоїв на основі молока. Сучасний професійний міксер для молочних коктейлів набагато функціональніший за своїх попередників. Він поєднує можливості міксера і блендера. Тобто в напій можна вводити свіжі або заморожені фрукти. Апарат добре подрібнює продукти і надає молочній суміші необхідний обсяг.

Оцінюємо зовні – для вибору вдалої моделі професійного міксера

Професійний міксер для молочних коктейлів виконується з нержавіючої сталі. Таким чином він отримує необхідну міцність, щоб витримувати постійні високі навантаження. Професійне обладнання оснащується потужними двигунами і має велику вагу, великі габарити. Перш ніж купити барний міксер, продумайте про місце для його розміщення.

Оснащується такий апарат одним, двома, трьома вінчиками. Перший варіант оптимальний для невеликого кафе, інші – для більших закладів. Ріжки виробляються з нержавіючої сталі. Матеріал цей стійкий до впливу молочних і фруктових сумішей. У комплекті з міксером для коктейлів поставляються чаші також з нержавіючої сталі. Такий вибір матеріалу для ємностей невипадковий. Вони довговічні, витримують, наприклад, приготування фрапе зі шматочками льоду.

Залежно від моделі, барний міксер для молочних коктейлів може мати різні функції. Наприклад, регулювання швидкості, розколювання льоду, спеціальна конструкція від розбризкування, автоматичне блокування мотора, якщо немає чаші, і запуск при її встановленні.

Як купити техніку для роботи з напоями на основі молока, щоб недорого і продуктивно?

Щоб купити міксер для молочних коктейлів вдало, потрібно врахувати кілька критеріїв:

  • потужність;
  • розмір;
  • обсяг склянки;
  • кількість швидкостей;
  • додаткові опції.

Також визначитися допоможе щоденна кількість відвідувачів, асортимент напоїв.

Отже, щоб купити барний міксер з оптимальними можливостями, враховуйте потужність. Чим вона вища, тим швидше працює прилад і простіше збивати навіть великі обсяги продуктів. Стартують показники потужності від 300 Вт. Один з важливих критеріїв ефективності барного міксера для коктейлів – кількість швидкостей. Для професійної роботи: чим їх більше, тим більше можливостей. Перемикання швидкостей здійснюється натисканням або поворотом клавіші. Частина моделей барних міксерів здатні збільшувати потужність за допомогою турборежиму. Частина мають імпульсний режим, тобто швидкість визначається силою натискання на кнопку. Правда, щоб контролювати швидкість, потрібна певна вправність і досвід. Є навіть професійні міксери для мілкшейків з чашею, яка обертається (і вінчиками). Вони стаціонарні. Це зручно, адже під час збивання не треба тримати сам пристрій і чашу з продуктами. Персоналу потрібно тільки контролювати процес, руки при цьому залишаються вільними.

Правила користування міксерами для молочних коктейлів

Щоб міксер для мілкшейків прослужив максимально довго, персонал повинен дотримуватися кількох простих правил:

  1. Застосовувати не цілі, а різані фрукти, краще навіть пюре.
  2. Не наливати в чашу більше рідини, ніж допустимо. Суміш може розбризкуватися.
  3. Попередньо охолоджувати продукти. Так напій вийде смачнішим, а молочна піна – густішою.
  4. Процес приготування краще починати з рідин і поступово додавати твердіші складники – фрукти, морозиво.

Взагалі професійний міксер для молочних коктейлів варто купити, щоб урізноманітнити меню. А якщо подібні напої готували раніше, то з появою такої техніки швидкість їхнього збивання збільшиться. Завдяки цьому можна експериментувати з новими смаками і знайти щось нове і цікаве. Оскільки фрапе, класичними молочними напоями з різними смаками вибір не обмежується. Можна готувати напої на кефірі, йогурті, ряжанці, вершках. Тим більше ціна як на найпростіші професійні моделі, так і на потужні і продуктивні цілком доступна.