Виробник: Rauder, КНР
Матеріал чаші нержавійка
Потужність, кВт 0.95
Напруга, В 220
Обсяг чаші, л 6
Режим пульсації немає
Тип установки настільна
Опис:
Кутер Rauder HR-6 дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шоколад і навіть замішувати тісто як на пельмені), рубати м'ясо (велико рубаний, дрібно рубаний і кнельную масу), подрібнювати будь-які продукти (цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.).
Настільний кутер Rauder HR-6 - призначений для приготування різних фаршів, начинок, соусів, збитих вершків, для розмелювання, перемішування, подрібнення будь-яких продуктів, забезпечуючи високу якість. Призначення: ресторани, фабрики-кухні, супермаркети, столові, ковбасні цехи, кондитерські.
- ємність з нержавіючої сталі об'ємом 5,3 л.
- корпус з нержавіючої сталі
- верхня кришка з прозорого харчового полікарбонату
- пульт з натискними кнопками
- запобіжні мікровимикачі на кришці і на підставі опори дежі
- оснащений 2-лопастевим ножем
Допускається подрібнення при температурі продукту до t = 90°C. Кутер є дуже важливою приналежністю кухні. Різні соуси, рослинні масла, вершкове масло з приємним ароматом, майонез, супи, солодощі, пюре і холодні закуски легко готуються за допомогою даного апарату.
За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Застосовуються на підприємствах громадського харчування і в супермаркетах.