М'ясорубки професійні
Промислові м’ясорубки для професійного приготування: різновиди, переваги, асортимент
Широкий набір функцій, висока потужність, виняткова технологічність для перероблення значних об’ємів продуктів – переваги, завдяки яким у кафе, ресторані, їдальні та в інших закладах харчування можна швидко приготувати страви у великій кількості. За короткий період обладнання для ресторанів переробляє значний об’єм фаршу. Конструкція промислової м’ясорубки відрізняється від побутового аналога. Крім цього, виріб працює під напругою 220 або 380 В, щоб якісно перемолоти птицю, рибу чи жорстке м’ясо. Промислова модель має значну продуктивність.
Професійна м’ясорубка та п’ять її переваг
Власники закладів громадського харчування вибирають промислові моделі через можливість отримати великий об’єм фаршу з морепродуктів, риби та м’яса і швидко приготувати різноманітні страви. Конструкція виробу використовує решітки, які підбираються відповідно до ступеня подрібнення м’яса – достатньо вибрати потрібний режим. Є кілька модифікацій:
- вимогливі до якості сировини;
- призначені для перероблення замороженого продукту.
Професійна модель забезпечує різні ступені подрібнення фаршу. Це можливо завдяки решіткам з отворами різного діаметру. Крім них, у конструкції міцний корпус, потужний електродвигун, бункер для завантаження. Завдяки використанню м’ясорубки можна приготувати соуси, пельмені, котлети, гамбургери тощо. Для зручності в деяких моделях передбачений реверс: вал починає обертатися у зворотному напрямку, щоб дати можливість видобути застряглий шматок.
Які різновиди має м’ясорубка промислова
За типом комплектації моделі бувають трьох типів: класичні професійні Enterprise, напівунгер, повний унгер.
- Перший різновид має у конструкції односторонній ніж, решітку та шнек. Класичні професійні моделі підходять для невеликих піцерій, їдалень, кафе, оскільки нагадують побутовий аналог.
- Напівунгер має схожу конструкцію, до якої додано підрізний та двосторонній ножі. Разом – один ніж і дві решітки.
- Повний унгер привертає увагу на себе великим набором функцій. Вона потужніша, використовує підрізні та двосторонні ножі, має набір 2 ножа і 3 решітки.
М’ясорубка електрична професійна: модельний ряд
Інтернет-магазин Gastro24 пропонує вироби європейських (у більшості італійських), китайських, білоруських та інших брендів. Каталог складається з м’ясорубок продуктивністю від 65 до 1500 кг/год. Моделі виготовлені з якісного матеріалу – алюмінію або сталі. Останній метал може бути нержавіючим або фарбованим. Пропонуємо також професійне електромеханічне обладнання Zuver, Hurakan, Frosty, Grinder.