М'ясорубки професійні

Вид:

Насадка для ковбас із зовнішнім діам. 20мм. PSS GoodFood

312 грн.

Ніж для м'ясорубки GoodFood K1

333 грн.

Решітка 6мм для м'ясорубки GoodFood R6

333 грн.

Решітка 8мм для м'ясорубки GoodFood R8

333 грн.

Решітка для м'ясорубки ⌀7см 4/6/8мм

390 грн.

Решітка 3мм для м'ясорубки GoodFood R3

433 грн.

Решітка 4 мм для м'ясорубки GoodFood R4

433 грн.

Решітка підрізна для м'ясорубки MG12 (мерседес ⌀7см)

900 грн.

Горловина м'ясорубки MG12

2000 грн.

М'ясорубка професійна Rauder YL-8P

6026 грн.

М'ясорубка EWT INOX TK8

6325 грн.

М'ясорубка REEDNEE TK8

6325 грн.

М'ясорубка професійна Rauder YL-12P

6838 грн.

М'ясорубка GoodFood MG8S SimpleStyle

6990 грн.

Топ продажів

М'ясорубка професійна ZUVER Grinder Profi 600W

7250 грн.

М'ясорубка професійна Gastromix MG-12

7500 грн.

М'ясорубка професійна GoodFood MG12P

7500 грн.

Топ продажів

М'ясорубка професійна ZUVER Grinder Profi 850W

7500 грн.

М'ясорубка професійна GoodFood MG12S

7550 грн.

М'ясорубка професійна FROSTY JR12

7769 грн.

Промислові м’ясорубки для професійного приготування: різновиди, переваги, асортимент

Широкий набір функцій, висока потужність, виняткова технологічність для перероблення значних об’ємів продуктів – переваги, завдяки яким у кафе, ресторані, їдальні та в інших закладах харчування можна швидко приготувати страви у великій кількості. За короткий період обладнання для ресторанів переробляє значний об’єм фаршу. Конструкція промислової м’ясорубки відрізняється від побутового аналога. Крім цього, виріб працює під напругою 220 або 380 В, щоб якісно перемолоти птицю, рибу чи жорстке м’ясо. Промислова модель має значну продуктивність. 

Професійна м’ясорубка та п’ять її переваг

Власники закладів громадського харчування вибирають промислові моделі через можливість отримати великий об’єм фаршу з морепродуктів, риби та м’яса і швидко приготувати різноманітні страви. Конструкція виробу використовує решітки, які підбираються відповідно до ступеня подрібнення м’яса – достатньо вибрати потрібний режим. Є кілька модифікацій:

  • вимогливі до якості сировини;
  • призначені для перероблення замороженого продукту.

Професійна модель забезпечує різні ступені подрібнення фаршу. Це можливо завдяки решіткам з отворами різного діаметру. Крім них, у конструкції міцний корпус, потужний електродвигун, бункер для завантаження. Завдяки використанню м’ясорубки можна приготувати соуси, пельмені, котлети, гамбургери тощо. Для зручності в деяких моделях передбачений реверс: вал починає обертатися у зворотному напрямку, щоб дати можливість видобути застряглий шматок.

Які різновиди має м’ясорубка промислова

За типом комплектації моделі бувають трьох типів: класичні професійні Enterprise, напівунгер, повний унгер. 

  1. Перший різновид має у конструкції односторонній ніж, решітку та шнек. Класичні професійні моделі підходять для невеликих піцерій, їдалень, кафе, оскільки нагадують побутовий аналог.
    мясорубка професійна

  2. Напівунгер має схожу конструкцію, до якої додано підрізний та двосторонній ножі. Разом – один ніж і дві решітки.
    мясорубка промислова

  3. Повний унгер привертає увагу на себе великим набором функцій. Вона потужніша, використовує підрізні та двосторонні ножі, має набір 2 ножа і 3 решітки.
    професійна мясорубка

М’ясорубка електрична професійна: модельний ряд

Інтернет-магазин Gastro24 пропонує вироби європейських (у більшості італійських), китайських, білоруських та інших брендів. Каталог складається з м’ясорубок продуктивністю від 65 до 1500 кг/год. Моделі виготовлені з якісного матеріалу – алюмінію або сталі. Останній метал може бути нержавіючим або фарбованим. Пропонуємо також професійне електромеханічне обладнання Zuver, Hurakan, Frosty, Grinder.

Рекомендовані категорії